Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ


                                                              Πνευματική σατανισμό
   
  

                   





Πνευματική σατανισμό, όπως "Traditional σατανισμό," διαφέρει από το σατανισμό LaVeyan. Γνωρίζουμε την ύπαρξη του Σατανά / Εωσφόρο ένα πραγματικό ον. Δεν είμαστε άθεοι! Παρά τις σημαντικές διαφορές, η Εκκλησία του Σατανά, που ιδρύθηκε το 1966, από τον Anton LaVey Szandor, σήμερα παίρνει μια αθεϊστική στάση σε ό, τι αφορά τις εξωτερικές θεότητες, και τις απόψεις του Σατανά, καθώς μόνο ένα «αρχέτυπο».

Υπό το φως των νέων γνώσεων με βάση εκατοντάδες ώρες της έντονης και σε βάθος έρευνα, ανακαλύψαμε τα εξής:

1. Ο Σατανάς είναι αληθινό Θεό Δημιουργό μας.
"YHVH" αλλιώς γνωστή ως «Ιεχωβά» από τον παραπλανητικό, είναι μια ψεύτικη οντότητα. "YHVH» αντιπροσωπεύει τα τέσσερα στοιχεία και τις γωνίες στα δημοφιλή εβραϊκή συστήματα της μαγείας που είναι διαθέσιμες στο κοινό.

2. Ο χαρακτήρας "Ιησούς Χριστός" είναι πλασματική και είχε κλαπεί από περίπου 18 + Pagan θρύλους του Θεού κρέμεται από ένα δέντρο, όπως Odin, στη συνέχεια, να αναστηθεί, και είναι μια άλλη περιγραφή της αλχημική διαδικασία της μετατροπής της ψυχής το θάνατο και στη συνέχεια την ανάσταση .
Ο Ναζωραίος είναι και δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο από ένα εργαλείο για να αφαιρέσετε όλα αληθινή πνευματική γνώση και να αφοπλίσει το λαό των πνευματικών αρμοδιοτήτων τους. Η ανθρωπότητα έχει καταβληθεί το ποσό των τρισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων δολαρίων, και με την αρρώστια, τη δυστυχία και ταλαιπωρία λόγω της απομάκρυνσης αυτής της γνώσης. Η πνευματική γνώση καταστρέφεται συστηματικά, στριμμένα, και αλλοιωμένα σε πνευματικά και οικονομικά enslave ΗΠΑ ALL. Με ισχύ-σίτιση το λαό ότι ο Ναζωραίος είναι μια πραγματική οντότητα, αυτά βρίσκονται στην κορυφή έχουν διατηρήσει τον έλεγχο και να έχουν αποκομίσει ανείπωτο πλούτο και δύναμη.

3. True σατανισμό προηγήθηκε Χριστιανισμό από χιλιάδες χρόνια και βασίζεται σε συνολικό μετασχηματισμό της ψυχής. Χριστιανοί αυταπατώνται "αποδοχή Ιησού Χριστό" και "Living σωθεί", το οποίο είναι όλα ψευδή. Τα πάντα στη χριστιανική θρησκεία είναι ψευδής και το αποδεικνύουν πέρα ​​από κάθε αμφιβολία. Η χριστιανική "έσωσε" φάρσα βασίζεται κλαπεί και καταστραφεί γνώση της αλχημείας, όπου εργάζεται πραγματικά πνευματικά να μετατρέψει την ψυχή κάποιου σε Θεότητα.

Πολλά παραδοσιακά σατανιστές λατρεύουν το Σατανά / Lucifer. Μερικοί τον αναγνωρίσει ως φίλο και δεν προσκυνήσουν. Σεβόμαστε την ατομικότητα και τις προσωπικές επιλογές. Τη σχέση του με τον Σατανά / Lucifer είναι μέχρι το άτομο, ως αξίες σατανισμό ελεύθερη σκέψη και την ατομικότητα.

Ο Σατανάς είναι ο κομιστής της γνώσης. Ο στόχος της Πνευματικής Σατανισμός είναι να εφαρμόσει αυτή τη γνώση και να μετατρέψει τις ψυχές μας σε Θεότητα, όπως προοριζόταν αρχικά από τον Δημιουργό Θεό μας τον Σατανά.

Αντίθετα με τις περισσότερες θρησκείες, Πνευματική σατανισμό ενθαρρύνει κάποιον να αμφισβητήσει τα πάντα. Όντας προσωπική καλύτερο και υπερβαίνουν τους περιορισμούς είναι η ουσία της Πνευματικής σατανισμό και αυτό αρχίζει με τη χρήση μυαλό κάποιου στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.
Πνευματική σατανισμό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση να αντιτίθεται με την επιστήμη. Σας ενθαρρύνω και να υποστηρίξουν κάθε επιστημονική γνώση και έρευνα. Γνωρίζουμε καλά η ανθρωπότητα είναι επικίνδυνα πίσω στην επιστημονική γνώση και κατανόηση οφείλεται σε αιώνες καταπίεσης από τον Χριστιανισμό. Πιστεύουμε ότι όλες οι πνευματικές και παραφυσικά φαινόμενα μπορούν να εξηγηθούν επιστημονικά με ορθολογικό τρόπο? Επιστημονική γνώση δεν έχει ακόμη προχωρήσει αρκετά για να κατανοήσει ή να εξηγήσει μεγάλο μέρος της λεγόμενης «υπερφυσικό».

Δεν υπάρχουν μεσολαβητές στο Πνευματικό σατανισμό. Εμείς ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να αλληλεπιδρούν το ένα στο ένα με τον Σατανά. Το υπουργείο είναι εδώ για την καθοδήγηση και την υποστήριξη μόνο. Τη σχέση του με τον Σατανά είναι μεταξύ αυτού του ατόμου και του Σατανά. Παίρνουμε τη στάση της «ευθύνης για την υπεύθυνη." Εμείς δεν θέτουν περιορισμούς στη γνώση ή προσωπική δύναμη και να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να κάνει όλες τις γνώσεις διαθέσιμο σε όλους όχι μόνο έναν επίλεκτο λίγοι που είναι αυτόκλητοι "ελίτ", όπως με τις άλλες θρησκείες. Ο Σατανάς ενθαρρύνει την αυτο-μελέτη, τη μάθηση, την άμεση εμπειρία.

Οι περισσότεροι Πνευματική σατανιστές κάνει μια δέσμευση για τον Σατανά. Η δέσμευση είναι πολύ σημαντικό γιατί ο Σατανάς μας προστατεύει καθώς εργαζόμαστε για να προωθήσει τις δυνάμεις μας. Εκείνοι που πηγαίνουν μόνα τους ή χωρίς πνευματική προστασία συχνά συναντηθεί με καταστροφή. Όταν κάποιος κάνει μια δέσμευση, δαίμονες μας οδηγούν συχνά και να συνεργαστούν μαζί μας για να μας βοηθήσει εκ των προτέρων. Σε αντίθεση με το δικαίωμα θρησκείες δρόμο χέρι, Πνευματική σατανισμό προωθεί την ενέργεια. Ο Σατανάς θέλει τους ανθρώπους του για να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο και να εξελιχθούν.

Ο Σατανάς είναι πάντα εκεί για εμάς, αλλά καθώς προχωρούμε, που περιμένει από εμάς να χειριστεί τα πράγματα, όπως είμαστε σε θέση να, για τους εαυτούς μας, με δικές του δυνάμεις μας. Χριστιανισμός και οι ομάδες της να κάνει σκοπίμως παραλύει από τους ανθρώπους. Χριστιανοί πάντα rave για πόσο Nazarene τους έχει επουλωθεί ανθρώπους. Αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν ως σκλάβοι, επειδή ποτέ δεν διδάσκονται πώς να, ούτε είναι αυτοί που πρέπει να θεραπεύσουν τον εαυτό τους ή τους άλλους. Ο Ναζωραίος αρχέτυπο σημαίνει δουλεία, την υποτέλεια, και να υπομείνει ατελείωτη κακοποίησης, προκειμένου να προγραμματίσετε την ανθρωπότητα να είναι η τέλεια σκλάβοι σε μια νέα παγκόσμια τάξη. Ο Ναζωραίος δίνει συνολική έμφαση στην «μετά θάνατον ζωή», προκειμένου να δημιουργηθεί η νοοτροπία ότι η ζωή που ζούμε τώρα δεν έχει σημασία. Αυτός ο τρόπος σκέψης είναι απαραίτητη για να υπομείνει όλα τα είδη της κακοποίησης προς όφελος των λίγων.
"Μας έχει υπηρετήσει, και αυτό το μύθο του Χριστού"
-Ο Πάπας Λέων X (1475-1521)

Όσο για τα λεγόμενα «θαύματα» που συνδέονται με τον Χριστιανισμό, τυχόν θεραπείες ήταν πολύ λίγες και μακριά μεταξύ τους σχέσης. Αυτές είναι επίσης βασίζονται αλληγορίες που σχετίζονται με τη μετατροπή της ψυχής του. Κάθε ανθρώπινο ον με την πνευματική γνώση και τη δύναμη μπορεί να ολοκληρώσει όλα τα κατορθώματα που δόθηκε στη Ναζωραίος στην Αγία Γραφή, και πολλά άλλα. Οι περισσότεροι Χριστιανοί δεν γνωρίζουν ότι έχουν να κάνουν με τους φαύλους αλλοδαπών (Nordics εχθρό επίσης γνωστή ως "άγγελοι" και γκρι), που βάζουν επάνω μια εκπομπή κάθε τώρα και στη συνέχεια να δώσει αξιοπιστία στο ψέμα. Με τις νέες επαγγελματίες Age, πολλοί καλούν αγγέλους για βοήθεια και να μάθουν τίποτα. Το ίδιο θέμα της ανθρώπινης άγνοιας και της αδυναμίας επικρατεί. Ο Σατανάς / Lucifer είναι ο αληθινός Θεός Δημιουργός, και το μεγάλο απελευθερωτή της ανθρωπότητας. Δεν φοβούνται τους ανθρώπους που έχουν την πνευματική δύναμη και τη γνώση, γιατί είναι ειλικρινής και δεν έχει τίποτα να κρύψει.

Ο Σατανάς μας δίνει τη γνώση για να γίνει ανεξάρτητη και ελεύθερη. Μας κατευθύνει να είναι κύριοι της ζωής τους και τη μοίρα μας. Ο Σατανάς και οι δαίμονές του είναι πάντα εκεί για να μας βοηθήσει όταν υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούμε ακόμη να χειριστεί.

Ο Σατανάς τηρεί τις υποσχέσεις του? Είναι συνεπής και στοργική με τα δικά του. Ο Σατανάς συμβολίζει την ελευθερία, τη δύναμη, την εξουσία, και της δικαιοσύνης. Ο Σατανάς μας δείχνει ότι δεν είναι εντάξει για να πάρουμε κατάχρηση. Μας δείχνει ότι είμαστε άξιοι της ευχαρίστησης, την ευτυχία και μια καλύτερη ζωή. Μας δημιούργησε μέσω της γενετικής μηχανικής, το ίδιο όπως οι επιστήμονες δημιουργούν τώρα κλώνους και σε συνεργασία με τη γενετική, αλλά μόνο σε πολύ πιο προχωρημένο επίπεδο.

Πολλοί άνθρωποι αγνοούν τα λεγόμενα «απόκρυφες» την εξουσία, μην το πάρετε στα σοβαρά ή να είναι με άλλο τρόπο εντελώς ανίδεοι σχετικά με αυτό. Η αλήθεια είναι, απόκρυφη δύναμη ήταν στα χέρια των λίγων για αιώνες. Ο Χριστιανισμός έχει το εργαλείο τους για την απομάκρυνση αυτή τη γνώση από το λαό.
Μετά την αφαίρεση της γνώσης, μια εικονική παρελθόν εφευρέθηκε για να κρατήσει τους ανθρώπους από τη γνώση της αλήθειας. Οι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν ή δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις δεξιότητες είναι στο έλεος εκείνων που τα διαθέτουν και οι οποίοι είναι έμπειροι στην χρήση τους. Χιλιάδες χρόνια πριν, στην αρχαία Αίγυπτο, αυτή η δύναμη ήταν γνωστό και μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ήξερε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Με την άφιξη της ιουδαιο / Χριστιανισμού και του Ισλάμ, η γνώση καταστρέφεται συστηματικά κάθε φορά που διαπιστώθηκε.

Οι πόλεις, βιβλιοθήκες, και σε άλλες πηγές γνώσης καταστράφηκαν σε μια προσπάθεια να εξολεθρεύει όλες τις γνώσεις των Αρχικών Θεών [που είναι εξωγήινους] και τις εξουσίες της ανθρώπινης ψυχής. Οι Θεοί που συνδυάστηκαν με, γάμους ή φίλος της ανθρωπότητας ήταν καταραμένοι και εξορίστηκε.

Η ανθρωπότητα έχει αποκοπεί από την Αληθινή Δημιουργό Θεό μας, τον Σατανά και έχει ανατεθεί από τότε. Η κακοποίηση των παιδιών, τα ζώα, απρόσεκτη καταστροφή και αδιαφορία για το περιβάλλον, τη γη και τα άλλα ζωντανά πλάσματα είναι μερικά από τα αποτελέσματα του πνευματικού εκφυλισμού. Χιλιάδες χρόνια πριν, πολύ πριν από την έλευση του ιουδαιο / Χριστιανισμού, οι άνθρωποι ζούσαν δίπλα-δίπλα με τους Θεούς στην εποχή γνωστή ως "The Golden Age".

Ο Σατανάς είναι η Σουμερίων Θεού είναι γνωστή ως "EA" ή "ENKI." Αυτός είναι ένας θεός, δεν είναι ένας άγγελος! Έχει δυσφημούνται και συκοφαντούν μέσα από τους αιώνες με τα ψεύδη και τα ψέματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τον Σατανά. Πιστεύουν ό, τι λένε γι 'αυτόν χωρίς ερώτηση. Ο φόβος είναι ένα ισχυρό εργαλείο που έχει χρησιμοποιηθεί για αιώνες για να κρατήσει την ανθρωπότητα μακριά από τον Σατανά.

Ο Σατανάς είναι το πιο λαμπρό και ισχυρό των Θεών. Είναι συμβολίζεται από τον Υδροχόο από το ζώδιο του Υδροχόου, το 11ο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Ο Υδροχόος είναι το ζώδιο της ανθρωπότητας, την τεχνολογία και την ιδιοφυΐα. Ένας από τους αριθμούς του Σατανά είναι 11.

Ο Σατανάς / Enki ιδρύθηκε στην Αρχαία Αιγυπτιακή Διάταξη του Φιδιού, επίσης γνωστή ως "Η Αδελφότητα του φιδιού». Μέσα στις χιλιετίες, οι διδασκαλίες έχουν καταστραφεί και δεν είναι πλέον μοιάζει με το πρωτότυπο δόγματα. Το διάταγμα ήταν να φέρει την ανθρωπότητα θεϊκή γνώση και την εξουσία και να ολοκληρώσει το μεγάλο έργο του μετασχηματισμού ψυχές μας. Αυτή η γνώση έχει κρατηθεί στα χέρια των λίγων και κατάχρηση σε βάρος όλων μας, υπό τη διεύθυνση των θεών του εχθρού. Οι άνθρωποι είπαν ότι αν τους δοθεί το δικαίωμα αυτό, θα την καταχραστούν. Αυτό είναι άλλο ένα ψέμα που δημιουργήθηκε και εξαπλώθηκε από εκείνους που χρησιμοποιούν σκόπιμα τις εξουσίες για φαύλους σκοπούς, υπό την καθοδήγηση των εξωγήινων εχθρού μεταμφιεσμένη ως «Ιεχωβά» και της εταιρείας. Για να αποκαλύψει αυτά τα καλά κρυμμένα μυστικά για το μέσο άτομο θα διαβεβαιώσω ότι αυτές έλεγχος δεν θα είναι πλέον να διατηρήσουν την εξουσία τους.

Οι Θεοί είναι μια εξωγήινη φυλή ανθρωποειδών όντων. Στη χριστιανική Βίβλο, που αναφέρονται ως το «Nephilim». Αυτά τα όντα είναι πολύ εξελιχθεί, πολύ προηγμένες, και πάρα πολύ πεπειραμένοι και ισχυρό. Οι γενετικώς τροποποιημένο DNA τους, έτσι ώστε να μην κάνουν την ηλικία.

Στην έκδοση Simon του Necronomicon (το βιβλίο αυτό βασίζεται Μεσοποταμίας / Σουμερίων μυθολογία, αν και χαρακτηρίζεται ως έργο επιστημονικής φαντασίας), η φράση: "Όταν η Μεγάλη Άρκτο κρέμεται χαμηλά στον ουρανό" αναφέρεται στον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου, μέρος του Big Dipper. Όταν οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται με έναν ορισμένο τρόπο, ανοίγει μια γραμμή ταξιδιού για τους ταξιδιώτες του διαστήματος. Οι άνθρωποι είναι πάντα ψάχνει για να τον ουρανό για το πότε οι Θεοί θα επιστρέψουν.

Μοναδικός σκοπός της ανθρωπότητας ήταν για χρήση ως σκλάβοι εργάτες στα ορυχεία για την Νεφελίμ. Ήμασταν πρέπει να καταστρέφεται μετά την εξόρυξη χρυσού ολοκληρώθηκε. Ο Σατανάς, μαζί με πολλούς από τους Νεφελίμ αποκτήσει παιδιά με την ανθρώπινη μητέρες. Οι απόγονοι αυτοί ήταν γνωστοί ως "Demi-Gods".

Ο Σατανάς είναι απίστευτα ισχυρή, λαμπρή, και ισχυρό. Ο ίδιος αρνήθηκε να παραδεχτεί την ήττα του. Έχασε μια μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. SATAN / Λούσιφερ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ από την τυραννία!

Ο Σατανάς υπάρχουν πραγματικά;
Ναι. Ο αλληλεπιδρά με τους Αποστόλους και τους οπαδούς του. Πολλοί από εμάς έχουμε δει, έχουμε δει το λεγόμενο υπερφυσικό, και μας έχουν δοθεί ικανότητες πολύ πέρα ​​από αυτό του μέσου ανθρώπου. Όταν ρωτάμε, παίρνουμε απαντήσεις. Σε αντίθεση με άλλες θρησκείες, όπου οι οπαδοί πρέπει να πάμε ψάχνοντας για τους θεούς τους, ο Σατανάς / Lucifer έρχεται σε μας. Αυτός μας επιτρέπει να γνωρίζουμε την παρουσία του.

Δαίμονες, σε αντίθεση με όλες τις χριστιανικές ψέματα, οι φίλοι της ανθρωπότητας. Δαίμονες, οι οποίοι είναι οι αρχικοί Θεοί, να μας δώσουν πολύ ξεχωριστή φροντίδα και προστασία, αφού μια ισχυρή και αξιόπιστη σχέση είναι εγκατεστημένος. Όταν είμαστε κοντά, και υπό την προστασία του Σατανά, μας δίνει καλή δαίμονες για να εργαστεί με. Σφραγίδες τους περιέχουν πολύ σημαντικά σχέδια της αλχημικά σύμβολα που σχετίζονται με το άνοιγμα της ψυχής.

Ο Σατανάς δεν είναι «κακό», ούτε είναι ο Σατανάς υπεύθυνη για την πληθώρα ασθενειών, ασθένειες, ή οτιδήποτε άλλο που πλήττει την ανθρωπότητα. Αυτές οι προσβολές οφείλονται στην απομάκρυνση και την καταστροφή της αρχαίας γνώσης που είχε αντικατασταθεί με τα προγράμματα Χριστιανισμό.

Σατανισμός ξεχωρίζει για το υπόλοιπο της πνευματικότητας με την τεχνολογία. Χωρίς αυτή την ισορροπία, πολιτισμών τελικά να καταρρεύσει.

"Κόλαση" δεν είναι ένα φλέγον λίμνη της φωτιάς. Κόλαση δεν είναι στο εσωτερικό της Γης, όπως μερικοί ανόητοι Χριστιανοί υποστηρίζουν, προκειμένου να φοβίζει τους ανθρώπους. Η χριστιανική έννοια της κόλασης είναι πολύ γελοίο. Κάποιοι από εμάς, που είναι κοντά στο Σατανά, έχουν δει "Hell". Όλοι φαίνεται να είχαν τις ίδιες εμπειρίες. Μερικές θέσεις στην κόλαση είναι σκοτεινό και φωτίζεται από ένα μπλε φως, και σε άλλα μέρη, υπάρχει φως της ημέρας. Ένα από τα χρώματα του Εωσφόρου είναι μπλε και δαίμονες εμφανίζονται συχνά με ένα μπλε φως. Το μπλε είναι ένα πολύ πνευματικό χρώμα. Είδα ανθρώπους να κάθονται γύρω από ένα τραπέζι σε ένα μπαρ στην κόλαση, να παίζουν χαρτιά. Το δωμάτιο ήταν καπνός γέμισε, οι άνθρωποι αυτοί, που ήδη είναι νεκρό, θα μπορούσε να καπνίζουν στην περιεκτικότητα σε καρδιές τους. Αυτοί οι άνθρωποι ήταν σε μορφή πνεύμα. Κάποιοι επισκέπτονται τη γη για να βοηθήσει τους ανθρώπους που ανήκουν στην Αριστερά Path χέρι. Αυτό είναι όπου ο Σατανάς διατηρεί τους δικούς του ανθρώπους μέχρι να μπορούμε να ενσαρκωθεί και να εξελιχθεί σε Θεότητα.

"Κόλαση" και το "Κάτω κόσμου» είναι επίσης αλληγορίες για τα τρία κατώτερα τσάκρα? "Hell" που αντιπροσωπεύει το τσάκρα της βάσης. Ο λόγος για αυτό είναι το πύρινο φίδι Κουνταλίνι βρίσκεται κουλουριασμένο κάτω από το τσάκρα της βάσης και κατά την κινητοποίηση της μπορεί να είναι καυτό ζεστό.

Σε αντίθεση με την υστερική Christian αξιώσεις, Σατανισμός δεν είναι σε καμία περίπτωση για την θυσία του αίματος. Όλα τα είδη της δολοφονίας και θυσίες αίματος διαβίωσης μπορεί να δει όλη τη διάρκεια της ιουδαιο / χριστιανική Αγία Γραφή. Το φίδι / φίδι, το οποίο συμβολίζει τον Σατανά, αντιπροσωπεύει το kundalini σε η βάση της σπονδυλικής στήλης, και το DNA. Το φίδι αντιπροσωπεύει τη ζωή. Όταν αυτή η δύναμη είναι ενεργοποιημένη, είμαστε επουλωθεί και φωτισμένη.




Οι διδασκαλίες του Σατανά

υνητές Devil Yezidi του Ιράκ

    Έχουν υπάρξει πολλές αντικρουόμενες άρθρα που αφορούν τους πιστούς Devil Yezidi του Ιράκ. Οι άνθρωποι Yezidi καταγόταν από τη Νότιο Ιράκ και μετανάστευσε βόρεια στο Άγιον Lalish. Είναι πιστεύεται ότι είναι απόγονοι των Ασσυρίων που αναζήτησαν καταφύγιο μετά την πτώση της Νινευή στο 612 π.Χ.. ¹ Eridu επίσης γνωστή ως "Ενκίντου» ήταν μια αρχαία πόλη στο Νότιο Ιράκ. Αυτό ήταν (του Enki) της πόλης του Πατέρα του Σατανά. Η κοιλάδα των Ghoul Baten El οποία είναι ακριβώς πάνω από το θαμμένο αρχαία πόλη είναι πλέον γνωστή ως «Τρύπα του διαβόλου." «Κοιλιά του κτήνους". Οι Ιορδανοί και πολλοί άλλοι θεωρούν ότι είναι στοιχειωμένο. Οι δαίμονες έχουν θεωρηθεί από πολλούς που έχουν περάσει τη νύχτα εκεί, ως επί το πλείστον στρατιώτες στο bivouac (στρατόπεδα). Όσοι ήταν εκεί για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα ισχυρίζονται ότι έχει μια ισχυρή ενέργεια που RHP ετικέτα ανθρώπους ως "κακό".
 



    Όσοι έχουν περάσει τη νύχτα εκεί ισχυρίζονται, επίσης, ότι ολόκληρη η περιοχή "λουσμένο σε ένα παράξενο μπλε φως γκρι." «Φαντάσματα» έχουν επίσης παρατηρηθεί. (Οι παραπάνω πληροφορίες προέρχονται από το βιβλίο "Psychic Warrior" από τον David Moorehouse). Ο συγγραφέας ήταν ένας στρατιώτης του Στρατού των ΗΠΑ, ο οποίος χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα βλήμα όλμου, ενώ κάμπινγκ με τη διμοιρία του σε εκείνη την κοιλάδα και έμπειρο ψυχικά φαινόμενα και τις ικανότητες δεν είχε ποτέ πριν από το περιστατικό. Ήταν τελικά τοποθετήθηκε στο αμερικανικό στρατό Psychic Warfare Τμήμα

    Το Ιράκ έχει πολλά αρχαία αντικείμενα και τα στοιχεία του Σατανά. Όρος Lalesh βρίσκεται κοντά στην αρχαία ασσυριακή πόλη της Νινευή και κατά μήκος μια λωρίδα τριακόσια μιλίων είναι οι Ziarahs? Οι Επτά Πύργοι του Σατανά με το κέντρο πύργο στο όρος Lalesh. Οι «Επτά Πύργοι ή Power σπίτια σε ένα υψηλό λευκό σε σχήμα κώνου δομή, με φωτεινές ακτίνες που αναβοσβήνει από pinnnacle της." ²

    Κάθε πύργος ολοκληρώνεται από μια λαμπρή ηλιογραφικά ανακλαστήρα, και επρόκειτο να χρησιμεύσει ως ένα σπίτι δύναμη από όπου Σατανική / Yezidi Priest θα μπορούσε πορείας θέλησή του να επηρεάσει τα γεγονότα στον κόσμο.

    Οι Yezidis συχνά περιγράφεται ως ένα μυστικοπαθές ανθρώπους που δεν επιτρέπεται να αποκαλύψουν τη θρησκεία τους σε τρίτους, θα κρατήσει το πραγματικό πεποιθήσεις τους κρυφό. Σύγχρονη Yezidism έχει αλλάξει κάπως από τους παλαιούς τρόπους οφειλόμενες σε εξωτερικές διαταραχές. Οι άνθρωποι Yezidi διωχτεί σοβαρά και είναι πολύ καχύποπτοι με τους ξένους. Είναι προφανές ότι τα δόγματά τους έχουν τροποποιηθεί ώστε να είναι σύμφωνες με Xian πεποιθήσεις, όπως στην Qu'ret Al Yezid, ο Σατανάς υπαγορεύει ότι είναι ένας Θεός και σε άλλα μέρη διαβάζει αυτός είναι ένας «αρχάγγελος».

    Ο Σατανάς υπαγορεύει το Al Jilwah απευθείας Yezidi προφήτη Sheik Adi τον 12ο αιώνα. Το Al Jilwah είναι το πιο σημαντικό δόγμα για τον σατανισμό και κάθε Satanist θα πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με τις διδασκαλίες του. Ρώτησα τον Σατανά αν η Αλ Jilwah ήταν από αυτόν και ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι ήταν, αλλά δήλωσε ότι οι μουσουλμάνοι αλλάξει μερικά από τα δόγματα Yezidi.

    Οι Yezidis έχουν πέσει θύματα της μαζικής δολοφονίας και της γενοκτονίας στα χέρια των άλλων, κυρίως εκείνες των Xian και της μουσουλμανικής θρησκείας. Κατά το έτος 1415 CE, μουσουλμάνοι βεβήλωσαν και έκαψαν τον τάφο του Σεΐχη Adi, λεηλάτησαν τον τάφο του και την αφαίρεση των οστών του και η καύση τους μπροστά από το Yezidis. "Κάποιοι από το πλήθος Yezidi πήραν ως κρατούμενοι και έκανε σκλάβους τους, άλλοι που δολοφονήθηκε. "Badr Al-Din διέταξε την εκτέλεση διακόσια μέλη της αίρεσης και είχε οστά Sheik Adi του ξεθαμένου και έκαψαν». ³

    Το 1892, ο Omar Farik 'Πασάς κάλεσε αρκετές Αρχηγών Yezidi στην Μοσούλη. Ατζέντα του ήταν να συλλέξει 20 χρόνια πίσω τους φόρους και να προσπαθήσει να τους ασπαστούν το Ισλάμ. Λίγα xians ήταν παρόντες στη συνεδρίαση. Άρχισε να τους πει ότι «εάν θα εγκαταλείψουν τους Devil-λατρεία, θα πρέπει να ανταμείβεται με υψηλή θέση και την τάξη, και θα ευχαριστήσει τον μεγάλο Αλλάχ." Όταν αρνήθηκαν να απαντήσουν, Farik τους έριξε στη φυλακή, βάδισε προς τους το χωριό και «σκότωσε περίπου 500 από αυτούς." 4

    Οι περισσότεροι Yezidis είναι αναλφάβητοι και οι λίγες δόγματα που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, από στόμα σε στόμα. Για να αποφύγει τη δίωξη, οι άνθρωποι Yezidi έχουν εξαπατήσει εσκεμμένα τους ξένους σχετικά με τις πεποιθήσεις και τα δόγματά τους. Αυτό εξηγεί γιατί υπάρχουν τόσες πολλές αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με την πίστη τους. Οι Yezidis έχουν πολύ λίγες γραφές? Στην Al-Jilwah, ο Σατανάς δίνει εντολή: «Εγώ οδηγήσει στην ευθεία πορεία, χωρίς ένα βιβλίο."
    "Μελέκ Ta'us δίδαξε" πρώτα από την προφορική παράδοση και, δεύτερον, από την παρούσα Jilwe το βιβλίο. "5

    Οι άνθρωποι Yezidi απαγορεύεται να πει το όνομα "Shaitan». Αναφέρονται στον Σατανά ως "Μελέκ Ta'us." Melek σημαίνει "βασιλιάς". Είναι γνωστός ως ο Άγγελος Peacock, λόγω της ομορφιά και την υπερηφάνεια του. Αυτός είναι ο "Proud One" και "άρχοντα της Γης.« Αυτός είναι ένας Θεός του φωτός και όχι του σκότους και ασχολείται με τις τύχες του κόσμου. 4 Οι Yezidis αντιπροσωπεύουν τον Σατανά τόσο από το παγώνι και το φίδι. "Το παγώνι αντιπροσωπεύει την ομορφιά του Θεού λάτρευαν και το φίδι αντιπροσωπεύει τη σοφία του, επειδή είναι τόσο όμορφο και σοφός." Ιερό λείψανο τους είναι το σαντζάκι του χαλκού, μια εικόνα του παγωνιού. 6

    Θα παίξει το φλάουτο και το ντέφι σε φεστιβάλ και το χορό τους? "Μια λατρεία που οδήγησε σε κάθε υπέρβαση της ακολασίας και τη λαγνεία." 7

    «Η Jalwah και το Resh είναι τα αυθεντικά ιερά κείμενα του Yezidis. Οι Yezidis δεν αναγνωρίζουν μόνο την απώλεια πολλών αντιγράφων των γραφών τους, αλλά και την εγγραφή Shaikh Hayder του το βιβλίο του Resh. Ο τελευταίος χωρίς αμφιβολία η γραφή Resh ορίστηκε κάτω από τη μνήμη "Η Yezidis να αποφεύγει να αναφερθεί η ίδια η ονομασία« Σατανάς »ή οποιοδήποτε από τα χαρακτηριστικά του?. Έχουν κρατήθηκαν σε απόσταση για αιώνες και τα βιβλία τους ένα μυστήριο. Επίσης, απαγορεύεται να φορούν το μπλε χρώμα, καθώς αυτό είναι το ιερό χρώμα του Σατανά. 8 Η Yezidis χρησιμοποιούν μερικές φορές το όνομα "Ankar" για τον Σατανά και το όνομα Angar-Manyu για Αριμάν στο Ζωροαστρισμό. 9 Η Mishaf (Αγία Γραφή) Resh (Μαύρο ) οι Yezidis πιστεύουν ότι γράφτηκε από Shaikh Hasan al-Basri έχει κληθεί "Black", επειδή η λέξη Σατανάς καλύπτεται σε αυτό. Κάποιοι πιστεύουν ότι ήταν το Κοράνι με τις λέξεις για το Σατανά που καλύπτονται από κερί. Είναι μέτρα 28 x 21 εκατοστά. και έχει ένα δερμάτινο κάλυμμα. Οι Yezidis έχουν επίσης μια φήμη για την ύπαρξη μύστες στην μαγεία μαύρο 10.

    ¹ Η Yezidis, τη ζωή και τις πεποιθήσεις τους Sami Ahmed Said 1975

    ² Περιπέτειες στην Αραβία: Μεταξύ των Βεδουίνων, Δρούσες, Περιστρεφόμενων Δερβίσηδων & Yezidee λάτρεις του διαβόλου από WB Seabrook 1927

    ³ Yezidism-του φόντου, εορτές και γραπτή παράδοση
    από τον Philip G. Kreyenbroek 1995
    4 Ibid.

    5 Η Yezidis: A Study in επιβίωσης από Guest JS 1987

    6 Peacock Άγγελος από ES συρτάρι 1941
    7 Ibid

    8 Η Yezidis, τη ζωή και τις πεποιθήσεις τους Sami Ahmed Said 1975
    9 Ibid

    10 Λατρεία του Διαβόλου 1919: Η Ιερά Βιβλία και Παραδόσεις της Yezidiz
    από Isya Joseph